Australië

Waarom heb je het nooit eerder gedaan? Wat hield je tegen? Van kinds af aan droom je al van dat land. Jij met je rugzak en je vriendin. Van boven naar onder, van Oost naar West… Australië roept. Al zolang jij je kan herinneren. Wat houdt je tegen? Je creditcard. Je hebt slechte ervaringen met buitenlandse betalingen met je creditcard. Je hebt het zelf meegemaakt. Je kent de ervaringen van vrienden, familie en collega’s. Altijd was er wel gedoe. Onverwachte afschrijvingen, geen annuleringsmogelijkheden of zelfs diefstal. Met alle vervelende financiële gevolgen van dien. Die barrière is nu weggevallen. Met behulp van de website hotel boeken zonder creditcard kan je een schitterende reis door Australië uitstippelen waarbij je niet verplicht bent om je hotelovernachtingen met je creditcard te betalen. IDeal is de manier. De ideale manier zelfs, om zonder creditcard en de bijbehorende risico’s je reis en verblijf te betalen. IDeal is de snelle en veilige manier van digitaal betalen. Niet alleen voor dat pakketje wat je online bestelt en laat thuis bezorgen, maar ook jouw droomreis Down Under!

Sidney en de Outback

Het Great Barrier Reef! Dat heb je altijd al willen bezoeken. De ideale plek ter wereld om je duikbrevet te bezegelen. Die eindeloos schitterende onderwaterwereld ligt nu voor het oprapen. En als je er toch bent, daar aan de andere kant van de planeet, waarom ga je dan ook niet naar Sidney, naar dat beroemde concertgebouw, en de baai en alle andere bezienswaardigheden, zoals de andere beroemde steden als Melbourne en Adelaide en al die anderen ook schitterende bezienswaardigheden te bieden hebben.

Groots, prachtig en mysterieus

Australië is een prachtig, groots en mysterieus land en werelddeel. Met unieke planten en dieren. Denk maar aan de kangoeroes en de koala beren. En zo zijn er veel meer op te noemen. En wat denk je van de Aboriginals, de oorspronkelijke bewoners van dit uitgestrekte continent. Zij waren het die geconfronteerd werden met Nederlandse zeevaarders die ooit in en ver verleden als eerste niet Aboriginals voet aan wal zetten. Later gevolgd door vele veroordeelden, die door de Britten naar het verre Australië werden verbannen.