België

België mag dan een klein land zijn, dat wil niet zeggen dat er niet veel te beleven valt, in tegendeel. Niet alleen zijn er enkele prachtige, historische steden terug te vinden zoals Brugge en Gent, daarnaast is er natuurlijk ook de belangrijke hoofdstad Brussel evenals het toeristisch interessante Antwerpen en de Limburgse hoofdstad Hasselt. Denk je er aan om eens een vakantie te boeken in België, maar beschik je niet over een creditcard? Dat hoeft niet noodzakelijk een probleem te zijn, in tegendeel. Vandaag de dag is het namelijk zo dat de meeste hotels in België er voor kiezen om niet alleen een creditcard te accepteren, maar ook tal van andere betaalmogelijkheden. Gewoon een eenvoudige bankoverschrijving wordt bijvoorbeeld doorgaans altijd toegestaan. Wil je hier graag meer over weten? Aarzel dan niet langer en lees gauw verder!

Ontdek de populairste Belgische steden

De steden die we hebben aangehaald in de inleiding van dit artikel beschikken stuk voor stuk over zeer interessante bezienswaardigheden. Bekende voorbeelden zijn uiteraard Manneken Pis en het Atomium in Brussel, maar wat bijvoorbeeld te denken van de Basiliek van het Heilig Bloed, de Sint-Baafskathedraal en het Gravensteen? Het zijn stuk voor stuk zeer bekende en populaire bezienswaardigheden die uniek zijn en die je tijdens een verblijf in België absoluut eens gezien moet hebben. Twijfel dan ook niet langer en boek nu ook jouw hotel zonder creditcard in één van de populairste Belgische steden!

Hotel boeken zonder creditcard? Geen probleem!

Zoals reeds aangegeven hoeft een hotel boeken zonder creditcard in België absoluut geen probleem te vormen. De meeste hotels begrijpen best dat lang niet iedereen over een creditcard beschikt waardoor ook diverse andere betaalmogelijkheden worden aangeboden. Je kan hierbij denken aan een gewone bankoverschrijving, maar ook betaalmiddelen zoals Bancontact en soms zelfs iDeal worden toegestaan. Op deze manier kan je jouw verblijf in België precies betalen zoals jij dat wenst en dat ook nog eens zonder dat er extra kosten aan verbonden zijn.