Frankrijk

Van Frankrijk wordt gezegd dat het, het meest veelzijdige vakantieland is van Europa, maar verdient het deze bijzondere titel wel? Absoluut. Tijdens de zomer kan je er bijvoorbeeld genieten van een vakantie in het zuiden terwijl je in de wintermaanden de pracht en praal van de Franse Alpen kan ontdekken. Wanneer je van plan bent om een vakantie in Frankrijk te boeken zal je natuurlijk steeds rekening willen houden met de beschikbare betaalmogelijkheden voor je accommodatie. Wat dat betreft gaan mensen er al snel van uit dat je voor het maken van een boeking in een hotel in Frankrijk gebruik moeten maken van een creditcard. We kunnen je echter geruststellen, dat is tegenwoordig steeds minder het geval.

Ontdek het prachtige zuiden

Een hotel boeken in het zuiden van Frankrijk zonder creditcard is bijvoorbeeld in het merendeel van de gevallen geen enkel probleem. Alleen de meest luxueuze hotels kunnen er op staan dat je een creditcard hebt. Wanneer je echter kijkt naar toeristische steden zoals Parijs, Marseille, Lyon en Bordeaux wordt al snel duidelijk dat de meeste accommodaties hier ook tal van andere betaalmiddelen accepteren. Je dient er wel rekening mee te houden dat men omwille van de zekerheid een bepaald voorschot op de boeking kan vragen. Dat voorschot zou dan voldaan moeten worden door middel van een bankoverschrijving. In ieder geval, een hotel boeken zonder creditcard wordt op deze manier zonder probleem mogelijk waardoor iedereen in het prachtige Frankrijk en zonder enig probleem kan verblijven.

Voordelig hotel boeken in de mooiste steden

Het is de aanwezigheid van prachtige bezienswaardigheden zoals het Louvre, de Eiffeltoren en de Arc de Triomphe die er mede voor hebben gezorgd dat de populariteit van Parijs als toeristische stad zo’n hoge toppen scheert. Dit wil echter niet zeggen dat een hotel boeken in de Franse hoofdstad altijd verplicht gepaard moet gaan met een torenhoge kostprijs, in tegendeel. Voordelig een hotel boeken zonder creditcard in Frankrijk is beslist mogelijk, bijvoorbeeld door gebruik te maken van een last minute of een andere aanbieding. Op deze manier kan je niet alleen veel geld besparen, daarnaast dien je ook niet in te leveren op vlak van luxe of comfort en uiteraard is ook dat mooi meegenomen.