Spanje

Je wilt wel, maar je voelt je tegen gehouden. Spanje trekt ontzettend aan je, maar je ziet het niet zitten om de hotels ‘verplicht’ met je creditcard af te rekenen. Je hebt zelf nare ervaringen uit het verleden of je kent de verhalen van vrienden, collega’s of familie. De min of meer verplichte betaling met creditcard leverde in alle gevallen vervelende bijkomstigheden op. Er werden onverwachte kosten afgeschreven, annuleren bleek onmogelijk of je raakte de kaart simpelweg kwijt of hij werd gestolen. Met alle vervelende financiële gevolgen van dien. Maar als Spanje blijft trekken, neem dan toch de stap. Via de website hotelboekenzondercreditcard.eu kan je tegenwoordig heel goed de hotels boeken die je zoekt, zonder met je creditcard te hoeven betalen.

Dali wacht op je

Wacht daarom niet langer af en stap in het vliegtuig naar Barcelona. De schitterende kunst van Dali wacht op je, net als de Ramblas en Nou Camp, het stadion van de wereldberoemde voetbalclub FC Barcelona. Of ga je liever naar de Costa Brava? Lekker bakken op het strand en stappen in de vele discotheken.
Madrid, de hoofdstad van Spanje, is natuurlijk ook altijd verleidelijk. Ook daar schitterende architectuur, musea, bezienswaardigheden en uitgaansmogelijkheden.
Misschien vind je Valencia ook wel aantrekkelijk? De combinatie van het oude en het nieuwe Spanje, gedrenkt in de overheerlijke keuken, vooral gebaseerd op alles wat de nabij gelegen Middellandse zee te bieden heeft.

Ideale manier om te betalen

En betalen? Dat doe je vooraf, via iDeal. Zoals je de bestellingen via internet die je laat thuis bezorgen ook afrekent. IDeal is ideaal om snel en veilig digitaal te betalen. Je loopt geen risico op onverwachtse afschrijvingen, en als je een goede annuleringsverzekering afsluit loop je ook niet het risico dat je in geval van annuleren je geld niet meer terug krijgt. Laat je dus niet tegen houden door een zogenaamde verplichting om met creditcard te moeten betalen, maar bekijk via hotel boeken zonder creditcard welke mogelijkheden je allemaal hebt in Spanje en ga op reis. Ga naar de Pyreneeën, of bezoek het Spaanse binnenland. Bezoek de steden, de stranden en geniet van het eten.